اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

وضعیت کرونایی مشهد سینوسی است | لزوم تزریق واکسن سرخک در کودکان کمتر از ۵ سال

  • کد خبر: ۱۰۴۴۰۶
  • ۲۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۶
وضعیت کرونایی مشهد سینوسی است | لزوم تزریق واکسن سرخک در کودکان کمتر از ۵ سال
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به کاهش بیماران سرپایی انتظار می‌رود در روز‌های آینده بیماران بستری در مشهد نیز کم شوند که امیدواریم پیک هفتم از انتهای فروردین آغاز نشود.

گروه جامعه| شهرآرانیوز؛ سید جواد حسینی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص وضعیت کرونایی مشهد اظهار کرد: وضعیت کرونایی مشهد سینوسی است و اکنون در بستری‌ها کمی افزایش داشته‌ایم، اما بیماران سرپایی پس از یک فرایند افزایشی، کاهش پیدا کرده‌اند. از آنجا که بیماران سرپایی در حال کاهش‌اند، امیدواریم وضعیت کرونایی مشهد به ثبات برسد و منجر به پیک یا جریان جدید کرونایی نشود.

وی افزود: افزایش بیماران کرونایی در هفته گذشته ناشی از سفر‌های نوروزی بوده است که با پایان سفر‌های نوروزی امیدواریم وضعیت بهبود پیدا کند. از آنجا که بیماران سرپایی در حال کاهش‌اند، امیدواریم پیک هفتم از اواخر فروردین آغاز نشود.

مشهد در تزریق دز سوم واکسن کرونا از میانگین کشوری عقب است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره میزان واکسیناسیون مردم مشهد گفت: ۹۷ درصد مردم مشهد دز اول، ۸۶ درصد دز دوم و ۳۸ درصد دز سوم را دریافت کرده‌اند. البته در تزریق دز سوم واکسن کرونا در مشهد نسبت به میانگین کشوری عقب هستیم که از مردم مشهد تقاضا دارم هرچه زودتر برای تزریق دز سوم واکسن خود اقدام کنند.

حسینی با اشاره به بازگشایی مدارس و حضور تمام دانش‌آموزان در کلاس درس تصریح کرد: در حال حاضر به‌دنبال واکسیناسیون دانش‌آموزان مقاطع ابتدایی هستیم تا با حضور در مدارس نسبت به تزریق واکسن دانش‌آموزان این گروه سنی اقدام کنیم. همچنین استفاده از ماسک، تهویه و گندزدایی محیط در مدارس کنترل می‌شود تا شیوع بیماری تا حدودی کنترل شود.

وی اضافه کرد: تعطیلی مدارس در دستورکار قرار ندارد. اگر دانش‌آموزی با علائم بیماری مواجه شد، نیازی به حضور در کلاس درس ندارد و اگر دانش‌آموزان یک کلاس دچار علائم کرونا شدند، کلاس تشکیل نمی‌شود و سپس اگر بیماری در مدرسه شیوع پیدا کرد، مدرسه تعطیل می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص بازگشت کشور به شرایط عادی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه تعداد شهر‌های آبی و زرد در خراسان رضوی افزایش پیدا کرده است و فقط ۲ شهر نیشابور و زبرخان و ۶ شهر استان در وضعیت نارنجی قرار دارند، اگر مردم شیوه‌نامه‌ها را رعایت کنند و در مکان‌هایی که ازدحام بیشتری وجود دارد، از دو ماسک استفاده کنند، مشکلی نخواهیم داشت.

حسینی با اشاره به واکسیناسیون سرخک گفت: سرخک جزو مسری‌ترین بیماری‌های عفونی محسوب می‌شود. کسانی که در تزریق واکسن سرخک تأخیر داشته‌اند، حتما برای تزریق دز اول و دوم واکسن آن اقدام کنند. کودکان کمتر از ۵ سال باید واکسن MMR تزریق کنند تا با توجه به وضعیت بیماری در همسایگان شرقی، ابتلایی در ایران نداشته باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->